Hungary Germany

Bemutatkozás


 

Cégünk minőségi kül- és beltéri nyílászárók és télikertek gyártásával foglalkozik 1993 óta. Eleinte csak az alumínium nyílászárók voltak megtalálhatók termékpalettánkon, 2001-től viszont megkezdtük a műanyag gyártását is.

A hazai nyílászáró piacon már jelentős szerepet játszó múltunknak illetve folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően a Magyarországon megtalálható rendszerek szinte teljes árukínálatát ismerjük, így több alternatívát szolgáltatva megtaláljuk az adott feladatra legalkalmasabb termékeinket mind ár, mind műszaki tartalom tekintetében. Szakképzett kollégáinkkal a legoptimálisabb megoldást nyújtjuk önnek az egyedi igényekhez igazodó ingyenes árajánlatunk küldésével. Tevékenységünk alkalmával Magyarország egész területére valamint a környező országokéba is vállaljuk a kiszállítást, a szakszerű szerelést több éves garancia biztonságát nyújtva!

Üzletfilozófiánk, mely több évtizedes tapasztalatunkból ered az, hogy vevőinket képesek legyünk folyamatosan, az elvárásoknak megfelelően, kiváló árukkal, minőségi színvonalon kiszolgálni. Ennek érdekében 2007 június óta a gyártás az ISO 9001:2015 minőségbiztosítási tanúsítvánnyal folyik. Folyamatosan keressük leendő partnereinket, ezért üzemünkben szívesen látunk minden érdeklődőt!