Hungary Germany

Bérgyártás

A bérgyártás cégünk egyik igencsak felfutóban levő tevékenységi köre. Olyan partnerek esetében javasoljuk a bérgyártás igénybevételét, akik valamilyen kapacitás szűkülés miatt nem tudják legyártani a terméket, de a megrendelésről nem akarnak lemondani.
Célszerű olyan esetekben is igénybevenni az általunk ajánlott bérmunka lehetőséget, ha a munka elég nagy volumenű és nagy az anyagköltsége. Ilyenkor mivel nem mi vagyunk a finanszírozó, általában jobb áron jut a megrendelő a kész termékhez, mintha direktben vásárolná. Előfordulhat, hogy az alapanyagbeszállító nagy munka esetében kedvező fizetési kondiciókat ajánl annak érdekében, hogy a munkát meg tudja nyerni, ekkor a megrendelő közvetlenül megegyezhet egy jó árban, a gyártást pedig ránk tudja bízni.
Bérgyártás esetében van megkötés is, nem végezzünk el a beépítést, és a gyártmánytervezést, erről a megrendelőnek kell gondoskodni. Ennek oka az, hogy a bérgyártás részünkre csak akkor kifizetődő, ha gyorsan, pontosan és ütemezetten zajlik, a beépítéskor fellépő extra körülmények és a gyártást megelőző hosszú ideig tartó egyeztetések ezt ritkán teszik lehetővé. Természetesen minden segítséget megadunk ami elvárható, hogy a közös munka sikeresen végbemenjen.