Hungary Germany

Egyéb Nyílászárók

Az egyéb nyílászárók kategóriába az általunk gyártott, de külön kategóriákban nem sorolt termékek tartoznak.

Ez a termékpaletta gyakorlatilag az alumínium és műanyag nyílászárók teljes körét foglalja magába. Mivel a termékkör túl széles ahhoz, hogy részletesen felsoroljuk mikkel foglalkozunk, ezért inkább egy áttekintést szeretnék adni annak érdekében, hogy vevőink el tudjanak helyezni bennünket.

A gyártásunk legnagyobb részét, mintegy 90%-át az alumínium nyílászárók teszik ki. Elsősorban ebben a témakörben várjuk az érdeklődőket. Mivel már több mint 20 éve a piacon vagyunk így elég szakmai ismeret birtokába jutottunk, bátran tudunk segíteni Önöknek megtalálni a megfelelő termékeket. Javaslatom is az, hogy amennyiben elszánják magukat a nyílászáró vásárlás mellett, vegyék a fáradságot arra, hogy felkeressenek bennünket. A tapasztalataim alapján úgy látom a témában sok a félreértés. Ha valaki nem tudja pontosan milyen szempontokat tart elsődlegesnek, akkor nagyon sok pénzt el fog költeni olyan dolgokra, amiket kevésbé tud használni. Ezért érdemes konzultálni előtte egy szakmailag profival. Higgyék el az építész karokon leadott 10-15 óra tananyag amit a nyílászárók témakörben oktatnak nem mindig elég ahhoz, hogy valaki tájékozottá váljék a témában. Természetesen a design roppant fontos, de az sem árt, ha a nyílászárókat használni is tudja a tulajdonos.

A kereskedők, forgalmazók sem biztos, hogy az Ön érdekeit figyelembe véve tesznek javaslatot amikor a forgalmazott nyílászárókat ajánlják.

Nagyon elgondolkoztató, hogy az aki 22 email címre elküldi az ajánlatkérését 2 db wc ablak méretű nyílászáróra vajon mi alapján választ és milyen ablakhoz fog jutni a végén.

Mert a legolcsóbb ablakhoz a következők kellenek.

  • gyenge minőségű alapanyagok
  • olcsó betanított munkaerő
  • olcsó, elavult és alacsony minőségű gépek… stb.

Persze vannak legendák, hogy szuperolcsón szuperárut lehet szerezni…és persze van aki a Mikulásban is hisz…