Hungary Germany

Télikertek

Néhány gondolat azzal kapcsolatban, hogy miért is szeretünk télikertet készíteni:
A télikert más mint a többi nyílászáró. Elsősorban azért, mert a télikert nem nyílászáró, hanem élettér, méghozzá az az élettér amit talán a modern ember leginkább hiányol a mindennapi életéből. A télikert nem a legmegfelelőbb kifejező szó, jobban illene rá a “fényterem” elnevezés.
Egyrészt a télikert szabadságot kínál, ami a rohanó világban egy ritka kincs, másrészt a télikert átmenet a védett, zárt tér és a szabad nyitott természet között. Védelmet kínál a külső, néha zord világhoz és szabadságot a benti bezárt világhoz képest.
Ezért kedvelik oly sokan, és ezért van az, hogy akinek készítettünk már egyet az szinte kivétel nélkül boldog, hogy elkészíttette. Mi pedig szeretjük, ha a megrendelőink örülnek annak amit készítünk nekik…

Hát ezért öröm télikertet alkotni.

Mindemellett azért jó, mert egy télikert nemcsak hasznos, hanem szép is. Dísze a háznak, értékesebbé és szebbé varázsolja a környezetet, és nemcsak azt az egy házat ahová kerül, hanem a környező többire is pozitív hatással van. Rendszerint “boldogságfertőzést” is terjeszt, mert hamarosan a környéken több “fényteremre” is igény keletkezik.

Exkluzív télikertek

Exkluzív télikertek

Tovább...

Normál alumínium télikertek

Normál alumínium télikertek

Tovább...

Műanyag télikertek

Műanyag télikertek

Tovább...